Foto arkiva

Digjet makina e policit në Elbasan, dyshimet e para

Në orët e para të mëngjesit të ditës së sotme një makinë është përfshirë nga flαkët në qytetin e Librazhdit. Makina mësohet se është në pronësi të shtetasit Petrit Xhepi, punonjës policie. Dyshohet që zjαrri ishte i qëllimshëm dhe në disa kamera të bizneseve, policia ka parë një person të maskuar me kapuç gjë e cila ka forcuar dyshimet, se mund të këtë qenë zjαrrëvënie e qëllimshme.

Petrit Xhepi punon në Drejtorinë e Policisë Elbasan me anti-kṙimin. Po ashtu mësohet se edhe bashkëshortja e Petrit Xhepit është oficere policie.