Dalin lejet e legalizimeve për disa qytete, LISTA e plotë me EMRAT e qytetareve elbasanas

Agjencia Shtetërore e Kadastrës ka publikuar të hënën listën me subjektet që përfitojnë nga legalizimi i banesave të tyre në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier, Shkodër, Kamëz, Vorë, Kavajë, Kukës, Lezhë, Pogradec.

Në një njoftim të publikuar nga Agjencia Shtetërore e Kadastrës ku janë dhe listuar emrat e subjekteve përfituesve, bëhet thirrje për t’u paraqitur në zyrat vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës për tërhequr dokumentin e pronësisë.

“Janë të lutur të gjithë qytetarët e qyteteve Durrësit, Elbasanit, Shkodrës, Kamëz, Vorë, Fier, Kavajë, Kukës, Lezhë, Mirditë, Pogradec, Tirana Jug, Tirana Rurale 1, që gjejnë emrin në listat e mëposhtme, të paraqiten pranë zyrave rajonale të Kadastrës. Për të tërhequr lejet e legalizimit! Faleminderit për bashkëpunimin!”-, thuhet në njoftim

Emrat e subjekteve që përfitojnë leje legalizimi: Klikoni linkun

https://shqiptarja.com//uploads/ckeditor/5e00ba91790b5elbasan.pdf