COVID-19; Skaneri e nxjerr positive,50-vjeçarja nga Elbasani dërgohet me urgjencë te ‘Shefqet Ndroqi’

Ndërkohë po në Elbasan një tjetër rast pozitiv është regjistruar mesditën e sotme, që nuk është llogaritur në bilancin e mëngjesit nga Ministria e Shëndetësisë. Kjo për shkak se kryerja e tamponit është bërë me vonesë dhe për këtë arsye familjarët e kanë dërguar 50-vjeçaren në fjalë me urgjencë në spital. Atje është vendosur të kryhet skaneri dhe ka rezultuar se është mbartëse e koronavirusit nëpërmjet ekzaminimit në repartin e imazherisë

Më pas është vendosur që 50-vjeçarja të dërgohet në spitalin COVID 2 te Shefqet Ndroqi.