Kuriozitete

Cilat janë 4 industritë që po shkaktojnë 2.7 milionë vdekje

Katër industri, të duhanit, alkoolit, ushqimeve ultra të përpunuara dhe lëndëve djegëse fosile janë shkaktare të  2.7 milionë vdekje në Rajonin Evropian çdo vit. Në këtë përfundim kanë dalë ekspertët e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, pasi kanë marrë në studim sëmundshmërinë dhe fatalitetet në popullatë. Raporti i ri i OBSH-së …

Lexo më shumë »