Kuriozitete

Aktori i famshëm i Hollywood-it në gjendje të rëndë shëndetësore, as nuk flet dhe as nuk kupton dot

Shëndeti i aktorit Bruce Willis është përkeqësuar. Aktori 67-vjeçar vuan nga afazia, një sëmundje që shkakton humbje të aftësisë për t’i shërbyer vetes, të folurit apo kuptimit të fjalëve. Familjarët, por edhe ish-gruaja e tij Demi Moore ndodhen pranë aktorit, i cili është në një gjendje të rëndë për momentin. …

Lexo më shumë »