Sunday , November 27 2022

BE heq mbajtjen e maskave gjatë udhëtimeve ajrore

Maskat mbrojtëse nuk do të duhet të mbahen më në aeroporte dhe në fluturimet brenda vendeve të BE-së.

Sipas Agjencisë së Sigurisë së Aviacionit të Bashkimit Evropian (EASA) dhe Qendrës Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), rkomandimet e reja do të hyjnë në fuqi nga 16 maji.

“Nga java e ardhshme, maskat e fytyrës nuk do të jetë më e nevojë të jenë të detyrueshme në udhëtimet ajrore në të gjitha rastet, duke u përshtatur gjerësisht me kërkesat në ndryshim të autoriteteve kombëtare në të gjithë Evropën për transportin publik”, tha në një deklaratë Drejtori Ekzekutiv i EASA Patrick Ky.

Top Channel

Advertisement

Nje koment

  1. Pingback: 3gracefulness