Bashkia Elbasan vlerësoi ASTRIT LOPARIN me titull nderi “Mirënjohja e Qytetit”

Kjo flamë e mallk uar nuk e kurseu as një nga njerëzit e rrallë të qytetit tonë, drejtuesin e vyer të shkollës “Onufri” Astrit Lopari.  Astriti ishte një nga ata mësues që jetën e tij ja kushtoj pasionit për artin dhe të bukurën. Hodhi bazat e edukimit artistik në Elbasan ku me përkushtimin dhe dashurinë e tij edukoi shumë e shumë breza artistësh të qytetit.

Puna e tij flet shumë, një veprimtari e gjerë muzikore, udhëheqës artistik në shumë koncerte brenda e jashtë vendit, vlerësime dhe çmime kombëtare e ndërkombëtare.

Njerëzit e rrallë të qytetit tonë, të cilët kontribuan dhe dhanë gjithçka në të mirë të qytetit, duke lënë pas një trashëgimi të vyer artistike e kulturore.

Bashkia Elbasan vlerësoi ASTRIT LOPARIN me titull nderi “Mirënjohja e Qytetit”