Bashkia Elbasan rivitalizon Kopshtin nr.14.

Sot, kryetari i bashkisë Elbasan, Gledian Llatja, ka bërë një njoftim zyrtar lidhur me projektin e rivitalizimit të kopshtit nr.14, duke e transformuar atë në një qendër multifunksionale të dedikuar fëmijëve. Ky hap shërben si inovacion i rëndësishëm për komunitetin, duke ofruar mjedisin ideal për zhvillimin e tyre.

Qendra, e cila ka përparësi fëmijët e familjeve të kthyera nga emigrimi, tashmë është vendi ku ata do të gjejnë mundësi dhe resurse për zhvillim të përsosur. Kryetari Llatja tha se ky projekt ka një synim të veçantë: “Të kujdesemi për garantimin e kushteve optimale në të gjitha kopshtet, duke i bërë ato vende të shkëlqyera për fëmijët tanë.”

Ky projekt reflekton angazhimin e Bashkisë Elbasan për përmirësimin e cilësisë së jetës së fëmijëve dhe mbështetjen e familjeve të kthyera nga emigrimi.