Friday , December 9 2022

Bashkia Elbasan ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve. Linku ku duhet te raportoni rastet

🔴 RAPORTONI NË LINK

📌Bashkia #Elbasan ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve që jetojnë vetëm.
📌Jemi në gadishmëri 24 orë çdo ditë për këdo që nevojë, jemi përballë një armik tepër të rrezikshëm ndaj ju lutemi të gjithëve sa më shumë kujdes këto ditë.
📌Nëse jeni në dijeni që kanë nevojë për ushqime dhe medikamente mund të raportoni në link 👇

https://forms.gle/q4CR6dxJs3ptsRRP8

Advertisement