ElbasaniPlus

Plani i motivimit të administratës, Pirdeni: Në korrik përmbyllet rritja e pagave, fleksibilitet për orarin e punës

Fleksibilitet në orare dhe heqja e kufizimit për leje vjetore jo më pak se një javë. Këto ishin dy prej pikave të planit të Motivimit të Administratës Publike, pjesë e sfidës së Shqipërisë 2030 për anëtarësimin në BE dhe rritjes cilësore të aftësive të shtetit shqiptar në shërbim të interesave …

Lexo më shumë »