Sunday , November 27 2022

Apel për gjak për të riun nga Elbasani, u aksidentua me motor.

Bjorni Papri nga Elbasani prej dy ditësh po është në betejë për jetën në spitalin e Traumës, pasi u godit nga një makinë, ndërsa ishte duke udhëtuar me motor. Ngjarja ndodhi në rrugën e Shirgjanit. Ndërkohë mbrëmjen e kaluar familjarët e Bjornit u kërkuan ndihmë qytetarëve për të dhuruar gjak.

Familjarët dhe miqtë e Bjornit vazhdojnë të kërkojnë dhurues gjaku pasi gjendja e tij është tepër kritike dhe vetëm duke dhuruar gjak për të mund t’i shpëtohet jeta.

Kush ka mundësi te kontaktojë në nr 0676409978

Advertisement