Adolort Forte vjen në Shqipëri /Lamtumirë dhimbjeve të kockave

Inflamacioni dhe dhimbja  e kyçeve është një problem shumë i zakonshëm, dhe mund t’i ndodhë të gjithëve, pavarësisht nga mosha dhe gjinia. Kjo lloj dhimbje mund të jetë akute ose kronike, dhe mund të jetë e butë apo e rëndë, duke e bërë të vështirë lëvizjen dhe ecjen. Artriti dhe përdhesi janë dy shkaqet kryesore të dhimbjeve të nyjeve.

Ato mund të rezultojnë gjithashtu nga ngrirja e muskujve, eshtrat e thyera apo të zhvendosura, bursiti, fibromyalgia, leucemia dhe lupus. Cilido qoftë shkaku, dhimbja e kyçeve mund të menaxhohet me stërvitje dhe ilaçe bimore.

Së fundmi në Shqipëri nga mbërritur Adolort Forte, produkti bimor që u thotë lamtumirë dhimbjeve të kockave. Për shkak të efikasitetit të tij të lartë kërkesat në tregun shqiptar kanë qenë tepër të larta. Ai tashmë mund të vijë në shtëpinë tuaj vetëm me një mesazh.

Paketimi: 30 tableta gastrorezistente/ 1-2 tableta në ditë

PËRBËRJA

Boswellia Serrata 230 mg

Bromelian 210 mg

Turmerik (shafran i Indise) 110 mg

Kolagjen tip II 40 mg

Hialuronat natriumi 20 mg

TRAJTON KËTO SËMUNDJE

1-Osteoartrit

2-Artrit reumatoid

3-Lëndimet sportive

4-Dhimbjet e mesit, shpatullës dhe dhimbje të tjera

5-Dëmtime të kyçeve

6-Përdoret në traumat post-operatore

VEÇORITË

*Efikas, i sigurtë, tolerohet mirë.

*Stimulon riparimin e kërceve të artikulacioneve.

*Zvogëlon dhimbjet e kyçeve.

*Ndihmon në përmirësimin e lëvizjes së kyçeve.

*Parandalon progresionin e artritit.

*Antiinflamator efikas.

*Lehtëson dhe zvogëlon edemat.

*Ndihmon tretjen dhe ka afekte antioksidante, antikancerogjene.

*Efikas në këmbët e lodhura.

Kolagjen tip II

-Është një peptid dhe përbërës i kërceve të kyçeve.

-Zvogëlon inflamacionin në rastet e osteoartritit  dhe reumatizmës  dhe përmirëson gjendjen e kyçeve.

Bromelian

-Efikas në trajtimin e artritit.

-Parandalon dhimbjen e muskujve pas ushtrimeve (mialgjinë).

-Agjent antiinflamator i fuqishëm.

Turmeric (Curcuma longa)

-Efikas në trajtimin e artritit dhe osteoartritit.

-Është po aq efikas sa ibuprofeni në lehtësimin e dhimbjeve të osteoartritit.

Boswellia Serrata

-Efikas në trajtimin e artritit.

-Klinikisht i studiuar në trajtimin e osteoartritit dhe funksionimin e kyçeve.

-Veçanërisht i  dobishëm në  osteoartritin e gjurit duke lehtësuar dhimbjen dhe përmirësuar funksionin.

-Efekte pozitive në sëmundjet inflamatore si artrit reumatoid, osteoartrit, sëmundja Crohn.

-Alternativë e mirë ne zëvendësimin e AIJS (antiinflamatorëve josteroidë).

Hialuronat natriumi

-Është një përbërës natyral i kerceve dhe lëngut sinovial.

-Ka veprim esencial në mbrojtjen e kërceve, duke lubrifikuar artikulacionin gjatë lëvizjeve.

-Përdoret në trajtimin e dhimbjes së gjurit në pacientet me osteoartrit te cilët nuk kanë pasur përmirësim me trajtime të tjera.

-Është i ngjashëm në përbërje me lëngun lubrifikues natyral që ndodhet në kapsulën artikulare të gjurit.

-Rrit viskozitetin e lëngut sinovial, duke ndihmuar lubrifikimin, mbështetur dhe zvogëluar dhimbjen e kyçeve.

-Jep benefite më të mira në trajtimin e osteoartritit  se disa analgjezikë.

-Efektiv edhe në kyçet e tjera.