Monday , October 3 2022
FOTO ARKIVA

Kë po kërkon policia në Elbasan. Forca të shumta operacionale.

Policia e Elbasanit në bashkëpunim me forcat speciale Shqiponjat, dhe njësinë operacionale janë duke zhvilluar një operacion në qytetin e Elbasanit.

Aktualisht janë vendosur në lagjen “Syrja Dylgjeri” ndërsa janë duke kontrolluar në mënyrë të imtësishme mjetet e dyshuara që hyjnë në qytet. Burimet bëjnë me dije se në fokus të aksionit është një emër konkret por pa bërë të ditur konkretisht.