Monday , October 3 2022

Pushimet kthehen në maĸth, fëmija 8 vjeç sulmohet nga tre peshkaqenë

Një djalë tetë vjeçar britanik u sulmua nga tre peshkaqenë gjatë pushimeve në Bahamas, një ngjarje që nga mediat është krahasuar me skenarë të filmave hoŗror.

Finley Downer, nga Kettering, Northamptonshire, u nxorr nga uji nga motra e tij Lilly dhe u dërgua me urgjencë në spital me prerje të thella në këmbë. Familja e tij kishte qenë në një paketë turne me pesë ishuj, e cila përfshinte notin me udhëzues me iguana, derra dhe peshkaqenë në Compass Cay.

Babai i tij Michael, 44 vjeç, tha se djali i tij mund të ishte vŗarë. Ai tha se ai dhe familja e tij kishin parë peshkaqenë duke notuar mes një turme njerëzish në një lagunë.

Fëmijët e tij, Finley, 8, Lily, 9, dhe Emily, 12, vendosën të futeshin brenda dhe të luanin me kafshët, pa e ditur se peshkaqenët po ushqeheshin në atë kohë.