120 prokurorë dhe gjyqtarë në vetting, hidhet shorti, ja lista me emrat nga Elbasani që dalin para KPK-së

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka njotuar se këtë të hënë është hedhur shorti për subjektet që do ti nënshtrohen vetingut.

Pjesë e listës janë 120 prokurorë dhe gjyqtarë që do të dalin para KPK-së.

Postimi i Komisionit të Pavarur të Kualifikimit

Në zbatim të ligjit nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë” dhe pas rekomandimit të Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, Komisioni, me vendimin nr. 97, datë 6.12.2019, pezulloi shortin e parashikuar në germën “a” të pikës 6 të nenit 3 të rregullores “Për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit” dhe vendosi shpërndarjen me short në datën 16.12.2019 të çështjeve të miratuar me vendimin nr. 86, datë 25.11.2019, të Komisionit, sipas pikës 8 të nenit 3 të rregullores “Për procedurat e zhvillimit të shortit në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit”. Lista e subjekteve të shortuar më 16.12.2019, është si më poshtë:

  1. Pëllumb ZaimiGjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
  2. Adelajda Gjuzi (Manaj)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
  3. Zihni ShahuGjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
  4. Ramazan AvdiuGjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
  5. Ergys SelmaniGjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
  6. Matilda ShallaGjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
  7. Roland HysiGjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
  8. Taulant BanushiGjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
  9. Adelina ZarkaGjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
  10. Guximtar BoçiGjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
  11. Jak NdokaGjykata e Rrethit Lezhë
  12. Albano ÇepeleGjykata e Rrethit Shkodër
  13. Andri YmeriGjykata e Rrethit Shkodër
  14. Arqile BashoGjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  15. Ervin TrashiGjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  16. Gentiana XheliliGjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  17. Arbana SelmanajGjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  18. Erion ÇelajGjykata e Rrethit Gjyqësor Tropojë
  19. Eda KajaGjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës
  20. Shpëtim RekaGjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  21. Flora Hasimi (Hysi)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë
  22. Luan LushaGjykata e Rrethit Gjyqësor Kavajë
  23. Arben LeraGjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë
  24. Ariola Kristo (Cerrava)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë
  25. Flojera DavidhiGjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë
  26. Enkeleida HoxhaGjykata e Rrethit Gjyqësor Krujë
  27. Elsa UlliriGjykata e Rrethit Lezhë
  28. Ilir PërdedaGjykata e Rrethit Lezhë
  29. Flutura HoxhaGjykata e Rrethit Gjyqësor Pukë
  30. Gentian MarkuGjykata e Rrethit Gjyqësor Pukë
  31. Ermira DedjaGjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër
  32. Luveda DardhaGjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër
  33. Klorinda ÇelaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  34. Mimoza Brahimi (Kajo)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  35. Albert MeçaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  36. Altin AbdiuGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  37. Anila Capo (Zere)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  38. Arben MullajGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  39. Ardian KaliaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  40. Arjan AliajGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  41. Arjana Gumbardhi (Caco)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  42. Artan GjermeniGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  43. Dhurata BallaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  44. Enkela Vlora (Bajo)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  45. Erjon BaniGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  46. Fida Osmani (Stojku)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  47. Irena HoxhaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  48. Irena PlakuGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  49. Kaçe AgolliGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  50. Kastriot GramshiGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  51. Kreshnik OmariGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  52. Manjola BejleriGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  53. Mariana Shegani (Dedi)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  54. Sokol TonaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  55. Shefkije DemirajGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  56. Teuta HoxhaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  57. Vjosa Zaimi (Çela)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  58. Kliton Spahiu Gjykata e Apelit DurrësGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  59. Shkëlqim Miri Gjykata e Apelit TiranëGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  60. Ergys GashiGjykata Administrative e Shkallës së Parë Durrës
  61. Rezarta Paja (Aliu)Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Durrës
  62. Etleva Gjamo (Cami)Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Korçë
  63. Emiljano RuliGjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
  64. Bevis ShehajGjykata Administrative e Shkallës së Parë Vlorë
  65. Çlirim SinoProkuroria e Rrethit Fier
  66. Erind ReovicaGjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  67. Elida Hoxhaj (Cipllaka)Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë
  68. Ajola Ymeri (Prençi)Prokuroria e Rrethit Kurbin
  69. Bardhok LleshiProkuroria e Rrethit Lezhë
  70. Arben DylaProkuroria e Rrethit Lushnjë
  71. Erion PustinaProkuroria e Rrethit Pogradec
  72. Leonard Filopati-ish prokuror në Prokurorinë e Apelit
  73. Ndue Gjura Inspektor–ish KLD (ish-gjyqtar)
  74. Brunilda Çarçiu inspektorish – KLD
  75. Flora RekaProkuroria e Rrethit Durrës
  76. Arben SharraProkuroria e Rrethit Durrës
  77. Arian NdojaProkuroria e Rrethit Durrës
  78. Agim Dilka Prokuroria e Rrethit Elbasan
  79. Elveta MurraProkuroria e Rrethit Durrës
  80. Bajram BreçaniProkuroria e Rrethit Durrës
  81. Emror KasajProkuroria e Rrethit Gjirokastër
  82. Edina KurtiProkuroria e Rrethit Kavajë
  83. Edmond ShytkoProkuroria e Rrethit Korçë
  84. Gentian StojaProkuroria e Rrethit Durrës
  85. Ilia BanoProkuroria e Rrethit Durrës
  86. Julian KristoProkuroria e Rrethit Durrës
  87. Ervin BeqiriProkuroria e Rrethit Durrës
  88. Florian BonjakuProkuroria e Rrethit Krujë
  89. Rita GjatiProkuroria e Rrethit Kukës
  90. Edmond KarriqiProkuroria e Rrethit Kukës
  91. Arben NikaProkuroria e Rrethit Kurbin
  92. Alma BramoProkuroria e Rrethit Mat
  93. Agim DalipiProkuroria e Rrethit Tropojë
  94. Alfred SaliuProkuroria e Rrethit Vlorë
  95. Ermir LelçajProkuroria e Rrethit Shkodër
  96. Saimir BahitiProkuroria e Rrethit Shkodër
  97. Astrit HalilajProkuroria e Rrethit Shkodër
  98. Blerta HamzaProkuroria e Rrethit Shkodër
  99. Hysni MulajProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Elina Kombi (Zgjani)Prokuroria e Rrethit Tiranë
 • Erion PanoProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Ida AhmetlliProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Bujar HoxhaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Gjon KodraProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Avni KrajaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Petrit Haki –BicaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Gjergji TakoProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Daniela Konica (Sulaj)Prokuroria e Rrethit Tiranë
 • Elsa KareciProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Lindita Ziguri (Male)Prokuroria e Rrethit Tiranë
 • Shpëtim GarunjaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Elfrida BregovaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Endrit BimiProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Arian PërmetiProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Mariola MërtiriProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Isa JataProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Eriselda BalaProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Silvana LuleProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Artan LulajProkuroria e Rrethit Tiranë
 • Granit ShahuProkuroria e Rrethit Tiranë