Vŕau policin Novruz Cenalia dy ditë më parë në Fier, vetëdorëzohet autori.

Është vetëdorëzuar mbrëmjen e sotme (15 maj) në policinë e Fierit, vrasësi i policit Azgan Mërnica. Autori është dorëzuar para policisë. Mërnica vrau mesditën e 13 majit policin Novruz Cenalia. Për vetëdorëzimin e tij ka negocuar babai dhe daja.

Prej 48 orësh vijuan kërkimet për kapjen e tij.