VIDEO/ Skandaloze në Elbasan, dhjetëra persona duke luajtur futboll

Ndoshta nuk e kishim menduar ndonjëherë që të quanim skandaloze mbledhjen e disa të rinjve të cilët luajnë futboll sëbashku, por ja që sot jemi në ato ditë ku një grumbullim i tillë është i pa tolerueshëm. Kjo vjen për faktin se vendi është në një situatë alarmante, dhe qeveria ka urdhëruar se nuk duhet që të qëndrojmë brenda pasi mund të infektohemi dhe të infektojmë persona të tjerë. Deri më tani në Shqipëri janë 65 raste ku dy persona kanë ndërruar jetë.