Sunday , March 26 2023

Veshja e binezmenit shqiptar që kërkon nuse në ekran kushton sa një shtëpi.

Saimiri, një djalë simpatik 33 vjeç ka vendosur të gjejë dashurinë e tij në emisionin “Love Story” ku është vënë përball 18 vajzave të cilat eliminohen çdo javë për të arritur finalen. Saimiri, i diplomuar për financë, zotëron disa biznese të suksesshme në Gjermani, duke përfshirë tre restorante italiane dhe një kompani taksish.

Dy nga pasionet e tij më të mëdha janë udhëtimet dhe palestra. Nisur nga ky prezantim i biznesmenit, patjetër që merren me mend edhe shifrat që ai shpenzon për look-un e tij. Faqja shqip.closet në Instagram ka bërë të ditur shifrat për një veshje të Saimirit.

33 vjecari ka veshur për një natë në “Love Story” një xhaket Blazer e cila i ka kushtuar 5.070 euro, ora “Breguet” i ka kushtuar plot 39 mijë euro, këpucët “Stefano Ricci” 6,500 euro dhe për ta mbyllur me rripin “Zilli” 2,800 euro. Pra në total 53, 370 euro për një look. Pas këtyre çmimeve vajzat e “Love Story” me shumë mundësi do të jenë edhe më të egra për të fituar zemrën e Saimirit./

Advertisement