Ujësjellësi Elbasan ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët: Merrni masa…

Njoftim!

Me kërkesë të OSSH e cila do të kryejë remont në linjën 6kV të Fidrave  (,4 ,9 ,12. )të N/stacionit Fibër , ditën e martë 19.04.2022 dhe ditën e mërkurë 20.04.2022 do të stakohet energjia  nga ora 08:00 deri në 16:00 në stacionet e pompimit në Mengël dhe Frigorifer.

Për shkak të mungesës së energjisë elektrike në këto zona do ketë kufizime të furnizimit me ujë të pijshëm gjatë orarit  të drekës për të gjithë banorët e Elbasanit.

Faleminderit per mirëkuptimin!

Nje koment

  1. Pingback: 2courage