Trádhtoi burrin me ish-in e saj: Historia e pabesueshme e dashurisë, që futi në karantinë dy qytete

Pavarësisht pandemisë dhe rrezikut për infeksion, trádhtia mes çifteve vijon ende si më parë. Veçse kësaj herë nuk ka sjellë probleme mes dy personave por ka rrezikuar dy qytete. I tillë është rasti i dy të rinjve nga Spanja, ku 27 vjeçari Danilo H. nga Ceres shkoi në Kordoba për të takuar ish të dashurën e tij, tashmë e martuar.

Së fundmi, e reja ishte kthyer nga Argjentina dhe jetonte në Spanjë. Vetëm disa ditë më vonë gruaja zbuloi se ishte e infêktuar me Covid-19 ndërsa i dashuri i saj ishte kthyer në qytetin e tij, ku ishte takuar me miq, dhe në festa duke e përhapur pandeminë, të cilën nuk e dinte se e kishte.

Për shkak të tyre, të dy qytetet u futën në karantinë, ndërsa djali tentoi që të ikte nga vendi pasi historia e tyre kishte arritur deri tek guvernatori, Santiago del Estero.