Tek spitalet Covid nuk ka më vend, shqiptarët gjejnë zgjidhjen e çuditshme, dynden drejt…

Dhjetëra qytetarë nga Shqipëria kanë zgjedhur të kurohen kundër Covid-19 në spitalin e Prizrenit, teksa shtretërit në 4 spitalet Covid ne Tirane janë ezauruar dhe spitalet rajonale janë hapur për të trajtuar pacientët që vuajnë nga koronavirusi. Familjarët e këtyre pacientëve që kanë zgjedhur Kosovën për t’u kuruar kanë deklaruar së spitalet në Shqipëri nuk kanë siguri, duke shtuar se shërbimi është i dobët.

“Asnjëherë nuk na kanë kërkuar para. Edhe nëse duam t’u japim diçka nuk i marrin. Në Shqipëri shërbimi është i dobët dhe nuk ka aspak siguri. Këtu mjekët nuk na kërkojnë para.,” tregojnë familjarët e pacientëve shqiptarë që po trajtohen në Prizren.