Taulant Balla shpërndan mesazhin nga Elbasani

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ka shpërndarë në “Facebook” një mesazh të rëndësishëm të një qytetari nga Elbasani.

Qytetari shprehet se Adem Jashari u ngujua në shtëpi me njerëzit e vet për të luftuar shkjaun, ndërsa sot ne duhet të ngujojemi, që nesër të kemi ditë më të mira dhe më të bukura.

Postimi i Taulant Ballës:

NJË MESAZH NGA ELBASANI #QËNDROnëSHTËPI

 MASAT SHTRËNGUESE DO TË VIJONË SIPAS PLANIT DHE KONTRIBUTI I ÇDO QYTETARI ËSHTË ESENCIAL PËR PËRBALLIMIN ME SA MË PAK PASOJA TË ARMIKUT TË PADUKSHËM QË KËRCËNON SHËNDETIN TONË E TË NJERËZVE MË TË DASHUR RRETH NESH

#tëBASHKUAR #njëSHTETnjëFAMILJE

Y