Si ishte si u bë. “Miqtë e Mjedisit” pastrojnë bukuritë e Qarkut Elbasan.

U lodhëm por ama jemi krenar që pastruam “Bukurite e Qarkut Elbasan Krasten dhe Funarin” Jemi 2020 dhe akoma mendoni qe mund të hani pini dhe hidhni mbetjet tuaja ku te mundni??? NEVERI PER JU QE E BENI.Respekt per këdo qe ka qene prezent dhe na mbeshtet.