Shtohen rastet e të prekurve dhe atyre që humbin jetën nga Covid-19 në Shqipëri. Mes tyre edhe një fëmijë.

Shqipëria vijon të mbajë një numër të lartë të të prekurve nga koronavirusi, referuar shifrave nga dita e parë e shfaqjes së epidemisë në vend.

Gjatë 24 orëve të  fundit janë konfirmuar 28 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri. Mes tyre edhe një fëmijë. Në një dalje për mediat, kreu i ISHP-së, Albana Fico, bëri më dije se në total janë 361 raste të infektuar në vendit.

Gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit kanë humbur jetën edhe 2 persona