Shqiptari i bën dhuratën me të veçantë Angela Merkel-it për ditëlindjen e 66-të

Kancelarja gjermane, Angela Merkel ka kaluar nje dite shume te bukur ne pervjetorin e 66. Eshte dicka e bukur dhe te perlot. Për Gruan e Hekurt, një qytetar nga Suhareka, ka një dhuratë të veçantë dhe shume te bukur. Rilind Morina, krijoi një profil të kancelares Merkel, duke përdorur mjete krejt të thjeshta, si katër stilolapsa dhe letër.

Puna në këtë profil zgjati rreth një javë dhe u krye gjatë kohës së izolimit, por u bë publike në ditën e lindjes së Merkel. “Kancelarja gjermane “Angela Merkel” festoi ditëlindjen e 66-të si autor i portretit të saj i uroj shëndet dhe jetë të gjatë”, ka shkruar Morina në rrjetin social Facebook, ku edhe ka paraqitur portretin.