Shpikja magjike e italianëve për të shpëtuar pacientët me koronavirus (Foto)

Teksa Kina e ka frenuar përhapjen e koronavirusit në vend, shtete si Italia, Spanja, Britania e Madhe dhe SHBA po përballen me një situatë mjaft të vështirë. Nië prej problemeve më të mëdha që po has vendi fqinj Italia ëahtë mungesa e respiratorëve.

Këta të fundit janë jetikë për pacientët me koronavirus. Së fundmi, duket se ata kanë gjetur një mënyrë të veçantë për ta zgjidhur sado pak problemin

Në përgjigje të kësaj mungese, inxhinierët në Itali kanë ndërmarrë një hap gjenial. Ata kanë futur në punë maskat zhytëse, të cilat lidhen me pajisjet e oksigjenit dhe ndihmojnë pacietët me Covid-19.

Nje koment

  1. Pingback: 2accurately