‘Sa herë në javë kryen marrëdhënie?’, Rudina Dëmbacaj i përgjigjet hapur ndjekëses

Rudina Dembacaj është një nga moderatoret dhe aktoret që flet gjithnjë pa dorashka, qoftë edhe për çështje personale e kjo është edhe një nga arsyet pse publiku e do shumë. Së fundmi Rudina i është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve në Instagram e një zonjë i bën një pyetje shumë private.

“Sa herë në javë bën seĸs?”, është pyetja e ndjekëses, të cilës Rudina i përgjigjet: “Mendova se ishe burrë që bëje këtë pyetje. Qenke një zonjë. Meqë pyetja është e sinqertë, do përgjigjem sinqerisht. Unë nuk nuk bëj seĸs, bëj dashuri”. Në një tjetër përgjigje, Rudina tregon se është aq e dashuruar me Markun sa nuk mund ta shprehë as me fjalë e as me numra.  Kujtojmë që Rudina dhe Mark Frroku kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë, në ditën e parë të vitit 2021.