Rama: Vijon puna për nyjen e hyrjes juglindore të Tiranës, do të lehtësojë ndjeshëm trafikun

Vijon puna për nyjen e hyrjes juglindore të Tiranës. Kryeministri Edi Rama njofton se nga ky sezon veror trafiku do të lehtësohet ndjeshëm për të gjitha mjetet që vijnë nga ai drejtim drejt Tiranës.

“Dhe me punën e madhe që vijon për nyjen e re të hyrjes juglindore të Tiranës, ku qysh prej këtij sezon veror trafiku do të lehtësohet ndjeshëm për të gjitha mjetet që vijnë në atë drejtim drejt Tiranës, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama./tvklan.al