Qeveria merr VENDIMIN: Nga 1 prilli rritet paga minimale me…

Duke filluar nga data 1 prill do të rritet paga minimale. Lajmin e bëri të ditur ministrja e Financave Delina Ibrahimaj.

‘Pagat mesatare për sektorin privat janë rritur me 12.3%. Ka një rritje për 6000 lekësh, 17% më e lartë se paga që është në treg. Kjo pagë do ti atribuohet si sektorit privat dhe atij publik. Nga data 1 prill paga minimale do të rritet.’- u shpreh Ibrahimaj.