Publikohet lista/ Ja drejtuesit e policise ne qarqe qe i nenshtrohen vetingut

Publikohet lista me emra e drejtuesve të policisë në qarqe të cilat do i nënshtrohen vetingut në shortin e dytë. Emrat janë publikuar në Komisionin e Jashtëm të Vlerësimit.

GradaEmriAtësiaMbiemriPozicioni
1Drejtues i ParëAlfredXhemalÇepeDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Durrës
2DrejtuesHasanIljazAhmetajDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Berat
3DrejtuesPerlatRexhepVatociDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Gjirokastër
4DrejtuesArtionApostolDukaDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Vlorë
5KryekomisarAndonSotirMarkoDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Fier
6DrejtuesArjanSelimMuçaDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Elbasan
7Drejtues i ParëLorencKristoPanganikaDrejtor i Drejtorisë  Policisë Vendore Korçë
8KryekomisarYlliMarkDodaDrejtor i Drejtorisë Policisë Vendore Dibër
9DrejtuesZefPashkLaskaDrejtor i Drejtorisë Policisë Vendore Kukës
10Drejtues i ParëNikoAxhemBrahimajDrejtor i Drejtorisë Policisë Vendore Shkodër
11DrejtuesFerdinandBajramMaraDrejtor i Drejtorisë Policisë Vendore Lezhë
12DrejtuesEnkeledaEnverToskaDrejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Tiranë
13DrejtuesNdueMarkDoçiDrejtor I Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Durrës
14KryekomisarIdajetShabanHoxhaDrejtor I Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Gjirokastër
15KryekomisarLuanGezimHysenjDrejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Vlorë
16KryekomisarArbenGjergjiJocoDrejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Korçë
17KryekomisarZijaMehmetSulajDrejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Kukës
18DrejtuesKrenarVeliMuçoDrejtor i Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Migracionit Shkodër
19Drejtues i LartëBilbilShefqetMemajDrejtori/Rektori i Akademisë  Sigurisë
20Drejtues i ParëGentjanAgronShehajDrejtor i Drejtorisë së Planifikimit dhe Kontrollit, në Akademinë e Sigurisë
21Drejtues i ParëIlirjanKadriMandroDrejtor/Dekan në Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, në Akademinë e Sigurisë
22DrejtuesMehdiEnverÇangaDrejtori/Administratori në Drejtorinë e Shërbimeve të Brendshme, në Akademinë e Sigurisë
23DrejtuesXhavitFetaShalaDrejtor i Qendrës Kërkimore Shkencore, në Akademinë e Sigurisë
24DrejtuesYlliMitroVasiliDrejtor i Kolegjit Profesional i Lartë “Kolegji I Policisë”, në Akademinë e Sigurisë
25DrejtuesDhimitraqJorgaqZiuZëvendësdrejtor për Sigurinë Publike në DVP Tiranë
26KryekomisarArsenMitatSinamatajZëvendësdrejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe K.Rënda
27KryekomisarEdvinJakNdreuZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Durrës
28DrejtuesGaniIsaZeneliZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Durrës
29DrejtuesFatmirResmiHoxhaZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Berat
30DrejtuesArjanTafilFeriZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Berat
31DrejtuesBajramShemeMarraZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Gjirokastër
32DrejtuesKoçoTrifonDafaZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Gjirokastër
33KryekomisarGentianHabipBerberiZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Vlorë
34KryekomisarArturLavdiSelimajZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Vlorë
35KryekomisarArjanRamadanKurtiZëvendësdrejtor për krimet në Drejtorinë e Policisë Vendore Fier
36KryekomisarLuigjPjeterVathiZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Fier
37DrejtuesIlirjanSelajdinBallaZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Elbasan
38DrejtuesAlbertTrifonNushiZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Elbasan
39KryekomisarAlfredHasanNomaniZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Korçë
40DrejtuesHamdiMehmetFjoraZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Korçë
41DrejtuesErzenAliCeraZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Dibër
42DrejtuesSadriMuçRamçajZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Dibër
43KryekomisarShkelzenEnverRexhepiZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Kukës
44DrejtuesAlbertEnverPatajZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Kukës
45DrejtuesSkenderAgronHitaZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Shkodër
46DrejtuesAfrimAzisTafaZëvendësdrejtor për Sigurinë dhe Policimin në Komunitet në DVP Shkodër
47DrejtuesAdriatikGezimTafçiuZëvendësdrejtor për hetimin e krimeve në DVP Lezhë.