Wednesday , March 29 2023

Po vjen ndryshimi historik, Rama jep lajmin: Ja çfarë nis nga java tjetër

Kryeministri Edi Rama ka dhene lajmin e bukur per Portin e Durresit. Ai ka thene se :”Së shpejti do te nisim transformimin e madh të Durrësit do spostojmë portin ekzistues që e ka mbaruar prej kohësh misionin e tij si një port komercial mallrash në mes të qytetit që është një infrastrukturë e dalë kohe prej kohësh me standarte mjedisore shumë të ulëta, për të mos thënë zero e pengon në mënyrë gjithmonë e më shqetësuese hedhjen e një hapi në një epokë tjetër, është një infrastrukturë me potencial të jashtëzakonshëm persa i përket turizmit.

Rama tha se qeveria është në diskutime me shtete nderkombetare e shpresoj që më herët se vonë do te kemi një marrëveshje shtetërore që do jetë investimi më i madh privat në Shqipëri, historikisht, në formulë bashkëpunimi me shtetin.

Shpresojme qe klasa politike te mendoje me shume per kete popull dhe jo ta shikoj ate si nje loder.

Advertisement