Pëllumb Pipero merr lajmin e bukur, por bën gabimin e pafalshëm

Një prej personazheve më të famshëm gjatë periudhës së pandemisë ka qenë padyshim doktori i njohur tashme Pëllumb Pipero. Skrapari eshte vendi ku u lind dhe u rrit Doktor Pëllumb Pipero. Ky qytet e nderoi atë sot me titullin e lartë “Qytetar Nderi”. Ajo që shihet qartë edhe në fotot e mëposhtme është shkujdesja që Pipero tregoi, teksa u prit me buqeta me lule nga qytetarët e Skraparit, miqtë, kolegët dhe familjarët e tij.

Për një çast Doktori e ka harruar fare koronavirusin.