Paralizohet Cërriku/ Bizneset kryesisht familjare drejt shkatërrimit

Pandemia e Covid 19 është duke paralizuar qytete të mëdha dhe me ekonomi të konsoliduar në të gjithë botën ndërsa për qytetet e vogla shqiptare kjo situatë po kthehet në shkatërrim.  Në një qytezë të vogël dhe të varfër si Cerriku bizneset hasin vështirësi në kohëra normale ndërsa tashmë mbijetesa e tyre është bërë e pamundur.

Shumica e bizneseve këtu janë biznese familjare ku njerëzit përpiqen vetëm të mbijetojnë. Edhe pse janë lejuar të ushtrojnë aktivitetin për puna është paralizuar totalisht.

Top Channel