Pa maska dhe pa doreza, elbasanasit vërshojnë drejt tregjeve, zyrave postare, furrave të bukës pa asnjë masë mbrojtëse

Ditën e sotme duke filluar nga ora 05:00 e mëngjesit qytetarët e Shqipërisë, nisur nga masat e reja të njoftuara, patën mundësinë të lëvizin lirshëm për të kryer punët e tyre. Ashtu siç pritej parregullsi të shumta mes qytetarëve, më së shumti në Elbasan, ku nuk zbatonin masat e sigurisë.

Qytetarët në Elbasan, të papajisur me maska dhe doreza, kanë vërshuar drejt tregjeve, supermarketeve, zyrave postare, furrave të bukës, kompanitë celulare pa respektuar as distancën e sigurisë. Kjo parregullsi është vërejtur edhe në ditë të mëparshme në Elbasan.