Organizata Botërore e Shëndetësisë nxjerr këshillat me vlerë: Ja 4 hapat si të qëndroni të shëndetshëm për të mundur Covid-19

Organizata Botërore e Shëndetit në Shqipëri ka ndare sot me ndjekesit e vet ne faqen zyrtare ne FB, se si te qendroni te shendetshem per te mundur koronavirusin. Kujdes, mos neglizhini ne asnje moment mbajtjen e maskes ne ambiente te mbyllura, distancen, shmangien e grumbullimeve dhe mbajtjen e nje higjiene maksimale.

Përmes një mesazhi në ‘Facebook’, OBSH në Shqipëri iu tregon qytetarëve katër hapat si të qëndrojnë të shëndetshëm për të mundur koronavirusin. Mesazhi i OBSH në Shqipëri: 4 hapa se si mund të qëndrojmë të shëndetshëm për ta mundur #COVID19:

? konsumoni një dietë të shëndetshme ? #shmangniduhanin ?‍♀️ jini fizikisht aktiv ? stop përdorimit të dëmshëm të alkoolit