Nuk ka asnjë dyshim, dhurata më e fundit që Arbana Osmani mori na zbuloi gjininë e bebit

Arbana Osmani është në pritje të ëmbël të një djali dhe tashmë nuk ka më dyshime. Vetë këtë fakt na e vërtetoi Arbana me dhuratën që mori nga stafi i emisionit të saj ‘Dua të të bëj të Lumtur’, disa ditë më parë në përfundim të sezonit. Tashmë pritet që Arbana të bëhet me dy djem dhe Joni do të ketë edhe një vëlla.

Së fundmi stafi i emisionit me në krye bashkëshortin e saj, regjisorin Eduart Grishaj, i ka bërë një surprizë të bukur.