Një tjetër rast me Covid-19 në Elbasan, konfirmohet pozitive edhe një grua

Një tjetër rast me Covid-19 raportohet në Elbasan. Rasti më i fundit me covid-19 në Elbasan është i një 40-vjeçareje, por pas saj rezulton se është infektuar edhe bashkëshorti i saj.

Bëhet me dije se bashkëshorti i 40 vjeçares është pronar i një lokali në qytetin e Elbasanit, rasti i fundit i konfirmuar është një 46 vjeçar pronar i një lokali pranë Gjykatës së Elbasanit në Lagjen 5 Maji, i cili deri ditën e premte ndoshta në mënyrë ilegale ka ushtruar aktivitetin e tij dhe në kohën kur e gjithë Shqipëria ishte në karantinë. Dyshohet se pronari është infektuar në ambientet e aktivitetit të tij.

Kësisoj numri i personave me Covid në Elbasan ka shkuar në 12, ndërsa në të gjithë vendin janë shënuar 383 të infektuar në total.