Nëna kishte mbajtur shënim çdo qindarkë që kishte harxhuar për vajzën e saj dhe kërkon t’ia kthejë/ Dhëndri: Na solli listën i kishte shkruar…

Thuhet se prindërit bëjnë çdo gjë për fëmijët e tyre. Por një nënë ka mbajtur shënim çdo qindarkë që ka harxhuar për vajzën e saj që nga dita e lindjes dhe tani kërkon që ajo t’ia kthejë. Nëna tani kërkon që vajza e saj t’i paguajë 14,000 dollarë. Në artikullin e shkruar nga Kidspot.com.au është treguar kjo histori.

Ka qenë dhëndri që e ka treguar këtë histori dhe ai nuk mundet ta kuptojë vjehrrën e tij. Ai ka treguar se vjehrra e tij i kishte çuar një fletë, e cila dukej sikur nuk kishte fund. Në fletë ajo kishte mbajtur shënim edhe çdo rrobë që i kishte blerë vajzës së saj edhe madje edhe faturat mjekësore.

Dhëndri nuk e kupton dot se si vjehrra e tij mund ta ketë bërë një gjë të tillë. Nga ana tjetër nëna e gruas së tij thotë se nuk do të ndalet derisa sa vajza e saj t’i kthejë të gjitha paratë që ajo ka harxhuar për të Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte