Mitet që qarkullojnë për koronavirusin por nuk duhen besuar

Tashmë edhe Shqipëria është e prekur nga koronavirusi, ku deri tani rezultojnë 10 të prekur, të cilët janë në gjendje të qëndrueshme.

Kur flitet për koronavirusin informacioni është shumë i madh dhe mes tyre ka edhe lajme të rreme apo mite që nuk janë të vërteta.

Për të zvogëluar ritmin e informacionit të rremë, Insituti I Shëndetit Publik ka publikuar disa mite që qarkullojnë për koronavirusin dhe faktet që I hedhin poshtë.

Më poshtë janë tre nga mitet që qarkullojnë më shumë: