Masa per koronavirusin/ Bashkia Elbasan ka nje njoftim te rendesishem per qytetaret

Të nderuar qytetarë, me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë është pezulluar përkohësisht shërbimi i pritjes së qytetarëve pranë bashkisë dhe marrja e shërbimeve drejtpërdrejtë pranë one stop shop-eve.
Për të çdo problem apo shërbim që ju nevojitet kontaktoni me Bashkinë Elbasan:
One Stop Shop Bashkia Elbasan: 054 25 22 46
Ujësjellësi: 067 50 36 005
Emergjencat Civile: 069 20 65 227
Shërbimet Publike: 068 20 49 508
Shërbimet e Territorit Urban: 069 85 66 767
Përsa i përket shërbimeve që ofrohen nga Zyrat e Gjendjes Civile, janë të gjitha të aksesueshme online në ealbania.
One Stop Shop rajoni nr. 1: 067 40 37 223
One Stop Shop rajoni nr. 2: 069 47 165 10
One Stop Shop rajoni nr. 3: 069 97 68 162
One Stop Shop rajoni nr. 4: 068 27 79 223
One Stop Shop rajoni nr. 5: 069 33 46 058
One Stop Shop rajoni nr. 6: 068 21 23 043
Njësia Administrative Bradashesh: 069 83 63 181
Njësia Administrative Labinot Fushë: 068 33 39 620
Njësia Administrative Gjergjan: 068 64 58 676
Njësia Administrative Shushicë: 068 51 08 604
Njësia Administrative Gjinar: 068 63 79 160
Njësia Administrative Labinot Mal: 069 58 86 057
Njësia Administrative Zavalinë: 069 84 21 303
Njësia Administrative Gracen: 068 84 30 820
Njësia Administrative Shirgjan: 069 27 77 971
Njësia Administrative Tregan: 068 22 30 159
Njësia Administrative Papërr: 069 57 05 695
Njësia Administrative Funar: 068 52 84 991

Të nderuar Qytetarë është e rëndësishme të respektoni rekomandimet dhe këshillat e autoriteteve për të mbrojtur veten dhe të tjerët:
1. Lani shpesh duart me ujë dhe sapun dhe përdorni dezinfektues me bazë alkooli.
2. Shmangni prekjen e syve, hundës dhe gojës me duart e palara.
3. Shmangni kontaktet e afërta me njerëz të sëmurë.
4. Kujdesuni që kur të tështini ose kolliteni të mbuloni gojën.
5. Pastroni dhe dezinfektoni objektet dhe sipërfaqet që prekni.
6. Shmangni grumbullimet me shumë njerëz dhe ruani distancën e përcaktuar.

Për çdo simptomë të ngjashme me ato të coronavirus telefononi 127.