Sunday , March 26 2023

Lotaria amerikane; Ambasada jep njoftimin, çfarë duhet të bëni ndryshe këtë vit?

Ambasada amerikane në Tiranë me anë të një mesazhi në Facebook ka bërë një njoftim për qytetarët shqiptarë, që do të aplikojnë për lotarinë amerikane 2022. Në aplikimin e lotarisë duhet të përfshijnë edhe bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju.

Nëse po aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022, ju duhet përfshini bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju. Shihni udhëzimet e plota këtu: http://ow.ly/Afku50BFrr2

Vazhdoni të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.”

Advertisement