Lajm i mirë!/ Shërohet 60-vjeçari, rasti i parë i konfirmuar me CoVid-19 në Elbasan

Një lajm i mirë vjen nga Elbasani.

Një 60-vjeçar është shëruar plotësisht tashmë pas infektimit me covid-19.

Ai ishte rasti i parë i identifikuar në Elbasan me covid-19.

60 vjeçari pas 3 testeve doli negativ dhe tashme gëzon shëndet të plotë.