“Kur të ndërroj jetë nuk dua as burrin dhe as vjehrren”, postimi rrënqethës i një nëne të re.

Interneti është një zbulim i madh multimedial … por nganjëherë përdorimi tejkalon qëllimin për të cilin ka lindur. Alessandra Cristofanilli është një nënë e re 31 vjeçe nga Roma, e cila shkroi një post me të vërtetë trishtues në rrjetet sociale, të cilin ndoshta jo të gjithë kanë marrë me seriozitetin e duhur:

“Çfarëdo që të ndodhë … Në rast se humb jetën, në funeralin tim nuk e dua bashkëshortin dhe as nënën e tij. Njerëzit duaji sa janë gjallë!”.bDisa orë më vonë, pas këtyre fjalëve të forta, nëna e re 31 vjeçe u gjet pa jetë nën një urë në qytetin e Arsolit.

Disa kalimtarë vunë re një makinë me dyer të hapura. Ata iu afruan dhe vunë re se ishte Alessandra.nEdhe pse ambulance erdhi, për fat të k eq, nuk kishte asgjë më shumë për të bërë. Autopsia, e urdhëruar menjëherë nga gjyqtari, do të nxirrte në pah arsyet e sakta për humbjen e jetës. Hipoteza më e besuar për momentin, dukej ajo e vetëvŕasjes. Mesazhi i shkruar dhe i lënë në rrjetet sociale po mbështet tezën e hetuesve.

Në atë kohë, gruaja u nda nga burri i saj, Emiliano Salvatori dhe për këtë arsye ajo u kthye për të jetuar në shtëpinë e prindërve, së bashku me fëmijën e lindur nga martesa e saj. Tetorin e kaluar, gruaja u gjet e pa jetë.

Me të vërtetë shqetësuese janë ato mijëra pëlqime që njerëzit kanë vënë në mesazhin me të cilin Alessandra ishte duke njoftuar vɗekjen e saj. A ka arritur një pikë pa kthim? A e kanë marrë rrjetet sociale zotërimin e plotë të jetës sonë? A mund të bëhej diçka për të shpëtuar Alessandra-n? Ndoshta po, ndoshta jo … por gjëja e sigurt është se askush nuk e ka provuar! Ngjushëllime ëngjëll që ike nga kjo botë kaq e re!