Koronavirusi/ Rëndohet gjendja e një prej të prekurve nga Elbasani

Rëndohet gjendja shëndetësore e një nga të diagnostifikuarve me covid 19 në Elbasan.

Mbrëmë natën gruaja është rënduar dhe është dërguar në Tiranë në Infektiv.

Burrë e grua ishin infektuar nga djali, i cili kishte qenë në Itali dhe aktualisht edhe ai është në infektiv në Tiranë.