“Këtu është për t’u zhdukur sa më parë”, Renato Mekolli revoltohet me masat e Ramës

Shef Renato Mekolli ka shprehur revoltën e tij me masat e ndërmarra nga qeveria Rama për parandalimin e përhapjes së covid-19, dhe kufizimin e mëtejshëm të lëvizjes me makina edhe në fundjavë. Renato bën një krahasim me Greqinë ku siç thotë i gjithë vendi është i hapur, dhe më Shqipërinë.

“Këtu është për t’u zhdukur sa më parë se vetëm shtet nuk kemi”, shkruan ai, ndërsa thotë se të gjitha janë mbyllur, e tashmë me lajmërimin e fundit të kryeministrit fundjavat do jenë të mbyllura. “Me çfarë do punojnë restorantet dhe të gjithë ata që presin fundjavën?”, ëhstë pyetja që ngre shef Renato. “Greqi-Athinë 24/5/2020 Çdo gjë hapur,sepse ka Shtet. Këtu hap-mbyll dhe falimentim për të gjithë

Këtu është për tu zhdukur sa më parë,se vetëm Shtet që nuk kemi,lokalet mbyllur,turizmi mbyllur dhe qershia mbi tortë fundjavat nga Tetori.Ej,,,seriozisht e keni? Me çfarë do punojnë restorantet dhe të gjithë ata që presin fundjavën. Po lini nam, çlironi Shqipërinë dhe i lini biznezet të marrin frymë”, shkruan Renato Mekolli.