Wednesday , November 30 2022

Jo vetëm Gjermania! Në këto 6 vende të BE-së, viza e punës merret më lehtë. Lista

Gjermania, aktualisht, është destiancioni kryesor i mijëra te rinjve shqiptarë dhe mjaft profesioneve të tjera që janë larguar dhe synojnë të largohen nga vendi drejt emigracionit.

Megjithatë, teksa vendet anembanë Evropës tani përballen me mungesa të rënda të fuqisë punëtore, të cilat kanë shkaktuar ndërprerje të mëdha muajt e fundit, shumë qeveri po kërkojnë ta bëjnë më të lehtë për punëtorët e huaj gjetjen e punësimit në BE.

Këto më poshtë janë 6 vendet të cilat e bëjnë shumë të lehtë marrjen e një vize pune:

Gjermania

Austria

Danimarka

Irlanda

Portugalia

Finlanda

Advertisement