Sunday , December 4 2022

Ja çfarë duhet të fusni në lavatriçe që ti bëni rrobat borë të bardha

Ne kete artikull do te lexoni disa sekrete ‘’magjike” te cilat do j’u ndihmojne te lani me mire rrobat ne lavatrice:

1-Nese e mbushni lavatricen plot e perplot, rrobat tuaja nuk do te lahen mire ndaj keshillohet t’a mbushni deri ne 80%

2- Fusni nje top tenisi nese i thani rrobat ne lavatrice sepse kjo gje do t’i mbaje rrobat me te lemuara dhe me te buta.

3- Perpiquni te mos e kaloni kurre temperaturen 60 grade

4- Nese doni qe rrobat te mbesin te buta i hidhni uthull te bardhe.

5- Perdorni kripe nese deshironi te keni rroba me te bardha

Advertisement