Ishte vetëm 15 vjeç. Alketa Vejsiu tregon se çfarë i ka thënë Tani i Topit.

Në një interviste pak kohë më parë Alketa Vejsiu në emisionin ‘Ilva Now’ ndër të tjerat foli dhe për fillimet e saj, duke u shprehur se kur ajo ishte 14-15 vjeç, Dritan Hoxha themeluesi i televizionit, tashmë Kombëtar  Top Channel i ka dhënë një këshillë e cila pati një ndikim të madh në karrierën e saj.

“Mbaj mend kam qenë 14-15 vjeçe kur më tha Tani i Top-it që në ekran duhet të vendosësh një mur mes teje dhe publikut, duhet që njerëzit mos të dinë vùajtjet dhe problemet. Duhet vetëm t’i argëtosh dhe të jesh vetëm pozitive dhe t’u japësh më të mirën.

Në fund të ditës publikut nuk i duhet sa vùajmë ne, të siguroj që kam lùftërat e mia. Njerëzit nuk duan të dinë sa shumë jemi lodhur ne. Ka shumë sfida të heshtura për të cilat kam vendosur mos të flas, kam zgjedhur këtë profil. Disa më akuzojnë dhe më kritikojnë a thua se është mëkat se jam entuziaste. Kam zgjedhur që në ekran të jem pozitive dhe të shoh anën e mirë dhe të bukur të gjërave sepse kjo është puna ime” është shprehur Alketa.