“I thash drejtorit të spitalit, ka ndonjë mënyrë si të infektohem?”. Habit Blendi Fevziu: I trembem vetëm…

Gazetari Blendi Fevziu ka qenë dje i ftuar në emisionin Rudina, ku ka ndarë të gjitha përjetimet e tij në lidhje më situatën të cilën po kalon vendi si pasojë e koronavirusit.

Fevziu tha se ka merak për babain dhe vajzën e vogël.

Rudina Magjistari: Të ka trembur ndopak ?

Blendi Fevziu: Jo fare! S’kam patur asnjë shqetësim. E para njëherë trembja në vetvete kam merak për tim atë, kam merak se në rast se do prekem do e kem të vështirë për të zhvilluar emisionin, vetëm po qesh i intubuar se po të jem do ta bëj në Skype, në çdo rrethanë. Kam merak për vajzën e vogël, se gjithsesi duhet të rrish 2-3 javë pa e takuar, për familjen. Vetë personalisht nuk kam ndonjë shqetësim. Madje një moment po mendoja, i thashë dhe drejtorit të Spitalit Amerikan, ka ndonjë metodë të injektohet, të infektohem që ta kaloj se pastaj herën e dytë thonë, fiton një lloj lirie, pra izolohesh dy javë, por fiton një lloj lirie. Por pikëpyetja është se ti nuk e di si e kalon, domethënë si do reagojë trupi.

Fevziu ka deklaruar se Shqipëria do bëhej pjesë e kësaj harte që në momentin e parë që ndodhi në Kinë sepse “jetojmë në një botë të integruar dhe gjërat që ndodhin diku, njëkohësisht të prekin dhe ty”.