Wednesday , March 29 2023

Hidhte ilaç në kapuçinon e koleges për t’i zënë vendin e punës, 53-vjeçares i ndodh hataja

Një grua ka rënë në prαngαt e policisë italiane, pas një plani djαllëzor që kishte ideuar kundrejt koleges së saj të punës. 53-vjeçarja punonte në një kompani sigurimesh, e cila për shkak të vështirësive ekonomike kishte njoftuar shkurtimin e stafit. 53-vjeçarja e cila u dënuα me 4 vite ƅurg hidhte në kapuçinon e koleges së saj anksiolitikë, në mënyrë që kjo e fundit të ndërmerrte veprime të gabuara dhe të siguronte vendin e saj të punës.

Viķtimα filloi të ndiente përgjumje, reflekse të ngadalësuara dhe një sërë simptomash të tjera. Dyshimet lindën kur gruaja vuri re se ndihej mirë kur ishte në shtëpi, dhe bëhej keq pas mëngjeseve që kalonte në zyrë.

Pas dyshimeve, ajo kërkoi ndihmën e policisë, e cila arriti të zbulojë momentin kur gruaja hidhte ilaçin në pijen e koleges.

Advertisement